MERE END 500 MEDLEMMER ÅRLIGT
OVER 70 FORSKELLIGE HOLD PÅ 6 NIVEAUER
100+ ÅRS ERFARING - STILL GOING STRONG

Info
Søløver (Meget-Øvet børn)
Alder: ca. 7-14 år
Svømning 2 gange per uge
 

Undervisningen er en forsættelse af de færdigheder børnene opnåede på Guppy (Øvet børn). På holdet arbejdes der også med nye stilarter som brystsvømning og butterfly. Der vil endvidere være  fokus på dykning og fællesskabet ved svømning.
Det er ikke muligt, alene at tilmelde sig én træning per uge.
 
Søløveholdet fungerer som springbræt til vores talentafdeling, og er derfor rettet mod de børn, der gerne vil udvikle deres teknik yderligere. Når man som svømmer har opnået et tilstrækkeligt niveau vil der ske en oprykning til Talentholdet.
 
Det er maksimalt muligt at deltage på holdet 1,5 år. Ønsker man ikke at rykke videre op på Talentholdet vil man blive rykket videre til vores Tweens-hold eller Kunstsvømning.
 
Holdet deltager desuden i mærkesvømning arrangeret af klubben.

 
Svømmetekniske forudsætninger:
 
Primære krav:

 • Turde hoppe fra skamlen og svømme efterfølgende 50m
 • Basal forståelse af teknik i crawl og ryg
 • Raketstart med efterfølgende streamline

Sekundære krav (2 ud af 3 skal være opfyldt):

 • Basal introduktion til flyben
 • Lave kolbøtte og rotere liggende i vandet, uden brug af arme
 • Dykke ned til bunden (ca. 2m)

 

Undervisningsform:

 • Større fokus på tekniske øvelser, og mindre leg

 

Læringsmål:

 • Uddybende kendskab til teknik i crawl og ryg
 • Introduktion til startspring og vendinger
 • Introduktion til sammensat fly (butterfly)
 • Oprykning til Talent, Kunstsvømning eller Teenager


OBS: Der er ikke forhåndstilmelding mellem de to sæsonperioder. Vi anbefaler derfor at man tilmelder dig begge perioder samtidig.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Søløver | A3
Tid/Sted
Tirsdag 19:00-20:00 Aarhus Svømmestadion, Stort bassin 50x25 meter Torsdag 19:00-20:00 Aarhus Svømmestadion, Stort bassin 50x25 meter
Træner: Trænernavn Kommer Snart /
Startdato
13.08.2024
Slutdato
10.10.2024
Kort beskrivelse
Undervisningen er en forsættelse af de færdigheder børnene opnåede på Guppy (øvede børn). På holdet arbejdes der også med nye stilarter som butterfly og bryst. På holdet er der også fokus på dykning og fællesskabet ved svømning. Holdet deltager desuden i mærkesvømning arrangeret af klubben. OBS: Vi gør opmærksom på, at man ved tilmelding til dette hold IKKE automatisk vil blive tilbudt at fortsætte på holdet efter perioden udløb. Såfremt man vil være sikker på at kunne fortsætte på holdet, opfordrer vi derfor til, at man tilmelder sig det efterfølgende hold A33, samtidig med tilmelding til dette hold. Vi kan IKKE garantere ledige pladser, såfremt man venter med at tilmelde sig fortsætterholdet A33 til afslutningen på perioden for A3.
Pris
745 kr.
Tilmeld

Søløver | A33
Tid/Sted
Tirsdag 19:00-20:00 Aarhus Svømmestadion, Stort bassin 50x25 meter Torsdag 19:00-20:00 Aarhus Svømmestadion, Stort bassin 50x25 meter
Træner: Trænernavn Kommer Snart /
Startdato
22.10.2024
Slutdato
19.12.2024
Kort beskrivelse
Undervisningen er en forsættelse af de færdigheder børnene opnåede på Guppy (øvede børn). På holdet arbejdes der også med nye stilarter som butterfly og bryst. På holdet er der også fokus på dykning og fællesskabet ved svømning. Holdet deltager desuden i mærkesvømning arrangeret af klubben.
Pris
745 kr.
Tilmeld

Seneste nyt

ØVET ELLER BEGYNDER - VANDET ER DET SAMME OG TAGER IKKE PARTI. HVORFRA DIT UDGANGSPUNKT END SPRINGER, VIL VANDET ALTID BÆRE DIG FREMAD MOD MÅLET - OG DET ER ALDRIG FOR SENT AT PÅBEGYNDE REJSEN.

- Aarhus 1900 svømning

Vores samarbejdspartnere

BLIV MEDLEM

Bliv
medlem nu

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med din træning. Vi har hold for alle aldre og ambitioner.