MERE END 500 MEDLEMMER ÅRLIGT
OVER 70 FORSKELLIGE HOLD PÅ 6 NIVEAUER
100+ ÅRS ERFARING - STILL GOING STRONG

Tilmelding med Fritidspas
 
Gennem Aarhus Kommune er det muligt for børnefamilier at ansøge om et såkaldt "Fritidspas",
der kan bruges som betaling i forbindelse med fritidsaktiviteter.
 
I Aarhus 1900 Svømning er du naturligvis også meget velkommen til at benytte Fritidspasset i forbindelse med tilmelding.
Alt du skal gøre er at:
 
 
- Oprette en profil i vores medlemssystem med informationer på den svømmer, der skal tilmeldes. Dette gøres øverst til venstre på siden.
Som forældre kan du ikke tilmelde dit barn gennem din egen profil, men skal oprette en særskilt profil i dit barns navn, og med barnets oplysninger. 
 
- Sende en email til info@svomning1900.dk, hvori du angiver hvilket hold du ønsker at blive tilmeldt, samt oplyser Paskoden,
der står angivet øverst til venstre på det fysiske Fritidspas du har modtaget fra kommunen.

 
Vi vil herefter registrere din tilmelding og refunderer eventuel forudbetaling, såfremt holdets pris kan dækkes af det tilbageværende beløb på Fritidspasset. 
Det er vigtigt at du opretter en profil forud for at du skriver til os, for at sikre den hurtigst mulige tilmeldingsproces.
 
Bemærk venligst, at såfremt Fritidspasset ikke rækker til at dække hele kontingentet, skal du selv betale det resterende beløb.
 
 
 
 
 
 
 
 

Seneste nyt

ØVET ELLER BEGYNDER - VANDET ER DET SAMME OG TAGER IKKE PARTI. HVORFRA DIT UDGANGSPUNKT END SPRINGER, VIL VANDET ALTID BÆRE DIG FREMAD MOD MÅLET - OG DET ER ALDRIG FOR SENT AT PÅBEGYNDE REJSEN.

- Aarhus 1900 svømning

Vores samarbejdspartnere

BLIV MEDLEM

Bliv
medlem nu

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med din træning. Vi har hold for alle aldre og ambitioner.