MERE END 500 MEDLEMMER ÅRLIGT
OVER 70 FORSKELLIGE HOLD PÅ 6 NIVEAUER
100+ ÅRS ERFARING - STILL GOING STRONG


 
SÆRLIGE COVID-19 RETNINGSLINJER

Nedenfor er de samlede retningslinjer for genåbningen af børne- og ungdomsholdene, gældende fra og med onsdag, 21. april og indtil andet meddeles.
 • Aldersgruppe: Børn og unge op til og med 18 år kan starte op fra og med, 21. april.

 • Afstandskrav: Der skal være minimum 4 kvadratmeter per person i både omklædningsrum, på bassinkanten og i vandet. Det betyder desværre, at vi indtil videre maksimalt kan have 12 svømmere på hvert hold, og vi åbner derfor kun delvist op for tilmelding af nye svømmere.

 • Mundbind: Alle børn og unge over 12 år skal bære mundbind fra de ankommer til svømmehallen, til de begynder at klæde sig om i omklædningsrummet, og igen når de forlader omklædningsrummet for at tage hjem.
  Der skal ikke bære mundbind mellem omklædningsrum og svømmehallen, eller når man deltager i aktiviteter, ligesom der heller ikke er krav om, at trænerne skal bære mundbind.


 • Coronapas: Børn og unge skal ikke vise coronapas, for at kunne deltage i undervisningen.

 • Omklædning: Børn skal som udgangspunkt kunne klæde om og vaske sig uden hjælp fra voksne, da afstandskravene stærkt begrænser pladsen i omklædningsrummene.
  I særlige tilfælde kan forældre få lov at hjælpe, men i så fald skal det aftales med klubben forud for undervisningen. I fald man som forældre ledsager sit barn i omklædningsrummet, så skal man bære mundbind fra man træder ind af døren til anlægget, og frem til man forlader det igen.

 • Forældrefrie anlæg: Ligesom i efteråret er det ikke tilladt at have tilskuere i svømmehallerne, og derfor må vi desværre fastholde reglen om, at svømmehallen er forældrefri.
  Omklædningsrummet er som udgangspunkt ligeledes forældrefri, men i særlige tilfælde kan der gives dispensation.

  • Forældre opfordres til at aflevere børnene udenfor indgangsdøren til anlægget, eller i begrænset omfang i forhallen. Vær opmærksom på, at der stadig er et forsamlingsloft på 25 personer indendørs.

  • Har man fået dispensation til at gå med i omklædningsrummet, er dette naturligvis stadig tilladt.

  • Det er ikke tilladt at tage ophold i forhal eller på anlæggets gangarealer, mens undervisningen står på. Har man afleveret sit barn, skal man således forlade de indendørs arealer og alternativt vente udendørs. 

Seneste nyt

ØVET ELLER BEGYNDER - VANDET ER DET SAMME OG TAGER IKKE PARTI. HVORFRA DIT UDGANGSPUNKT END SPRINGER, VIL VANDET ALTID BÆRE DIG FREMAD MOD MÅLET - OG DET ER ALDRIG FOR SENT AT PÅBEGYNDE REJSEN.

- Aarhus 1900 svømning

Vores samarbejdspartnere

BLIV MEDLEM

Bliv
medlem nu

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med din træning. Vi har hold for alle aldre og ambitioner.