MERE END 500 MEDLEMMER ÅRLIGT
OVER 70 FORSKELLIGE HOLD PÅ 6 NIVEAUER
100+ ÅRS ERFARING - STILL GOING STRONG


Klubmodul henter siden
Northside Frivillig 2019
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Kære medlemmer

Festivaller skyder i disse tider op som paddehatte overalt og indbyder til et væld af muligheder for underhold og god musik. For at få sådanne arrangementer til at fungere kræver det hjælp fra mange frivillige hænder, og atter i år har vi i Aarhus 1900 Svømning valgt at give en hjælpende hånd ved årets Northside festival, mod at festivallen til gengæld støtter klubben.
Festivallen løber af stablen 6. - 8. juni, og det er i denne periode vi er blevet hyret ind til at give en hjælpende hånd.

Herunder finder I de nærmere detaljer omkring dette arrangement.

Hvem kan hjælpe?
Alle medlemmer i Aarhus 1900 Svømning, der er fyldt 18 år, kan melde sig som frivillig. Har man en ven, kæreste, et familiemedlem eller en god kammerat, der ligeledes er over 18 år er man også meget velkommen til at tage afsted sammen.
Eneste betingelse er, at personen/personerne har en tilknytning til klubben, altså enten selv er medlem, i familie med, eller kender en eller flere i klubben.

Hvordan kan jeg hjælpe?
Aarhus 1900 Svømning har tilbudt at stille med minimum 15 personer over 18 år til at hjælpe med under selve festivallen. Der er ikke krav om bestemte forudsætninger, evner eller køn, hvorfor alle er velkomne.
 
Hvornår skal jeg hjælpe?
Vi har fået tildelt én 11 timers vagt lørdag en 8. juni. Vagten starter klokken 07.00 og løber frem til klokken 18.00.
Der vil være forplejning med to måltider i løbet af vagten, samt adgang til gratis kaffe, the og vand.
Der er altså tale om at man arbejder 11 timer (dette kan ikke ændres) og derefter har gratis adgang til festivallen den resterende tid.
 
Hvilke opgaver skal jeg løse?
Aarhus 1900 Svømning er sammen med en række andre klubber og foreninger blevet tildelt ansvaret for Teknik og Sikkerhed. Dette betyder at vi primært vil få ansvaret for at byde gæsterne velkommen ved indgangen og tjekke armbånd, holde opsyn ved indgange til VIP- og medarbejder-området, samt guide trafik omkring festivalpladsen.
Alle frivillige fra Aarhus 1900 Svømning vil blive tildelt opgaver som en samlet gruppe, og vi vil derfor ikke blive sat sammen med andre grupper, men vil udelukkende selv skulle løse opgaverne i mindre grupper. Man vil altså altid komme til at arbejde sammen med en person fra vores egen gruppe.
 
Hvad forventer vi af dig?
Vi stiller som klub vores gode navn og rygte som garanti for vores deltagelse i dette arrangement.
- Klubbens repræsentant. Dette betyder også, at vi forventer at man som frivillig tager opgaven og ansvaret alvorligt, da det ellers falder direkte tilbage på os som klub. Når man er på vagten forventer vi derfor at man er ædru, pligtopfyldende og udfører de opgaver man er blevet sat til løse. Vagten er sammenhængende, og man kan derfor ikke blive afløst undervejs, eller gå før vagten er omme.
- Godt humør. Vi vil som klub gøre vores til at dette bliver en super hyggelig og spændende oplevelse, og vi håber derfor alle vil møde både hinanden og gæsterne med godt humør og smil.
- Forpligtelse. Vi forventer at når man har meldt sig som frivillig, så forpligter man sig for aftalen. Skulle man modforventing alligevel blive forhindret skal man melde det tilbage til vores kontaktperson med det samme, så vi kan skaffe en anden til at afløse.
 
Hvad giver vi til gengæld?
Først og fremmest hjælper du klubben, idet Northside støtter klubben gennem det antal frivillige vi kan bidrage med. Samtidig får alle frivillige et medarbejder armbånd der giver fuld adgang til festivalpladsen alle tre dage, samt adgang til medarbejder området, hvor man blandt andet kan købe drikkevarer og mad til nedsatte priser.
 
Hvad gør jeg ved afbud eller sygdom?
Når du tilmelder dig forpligter du dig til at møde op til vagten. Du kan derfor som udgangspunkt ikke melde fra. Bliver du syg skal du hurtigst muligt melde afbud til din kontaktperson Bjørn Juul Hansen.
Vær opmærksom på, at hvis du udebliver uden grund vil du blive blacklistet i Northsides system og dermed udelukket fra at deltage som frivillig i fremtiden! Dette er Northsides egen beslutning, og Aarhus 1900 Svømning ingen part i dette.
Læs her Northsides egne retningslinjer for deltagelse som frivillig.


Hvis man ønsker mere information eller har spørgsmål kan man tage fat i Bjørn Juul Hansen, der fungerer som klubbens kontaktperson og koordinator for dette arrangement.
 
Vi håber at mange af jer har lyst til at hjælpe klubben med at støtte op og gøre dette til en super sjov og spændende oplevelse!
 
De bedste hilsner
Bestyrelsen
Aarhus 1900 Svømning
Tilmeldte
20 /20
Tilmeldingsfrist
31.05.2019
Tidspunkt
08.06.2019 kl. 07.00 - 08.06.2019 kl. 18.00
Sted
Northside Festival
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste nyt

ØVET ELLER BEGYNDER - VANDET ER DET SAMME OG TAGER IKKE PARTI. HVORFRA DIT UDGANGSPUNKT END SPRINGER, VIL VANDET ALTID BÆRE DIG FREMAD MOD MÅLET - OG DET ER ALDRIG FOR SENT AT PÅBEGYNDE REJSEN.

- Aarhus 1900 svømning

Vores samarbejdspartnere

BLIV MEDLEM

Bliv
medlem nu

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med din træning. Vi har hold for alle aldre og ambitioner.